top of page

Windschermen

Hebt een u een mooie tuin om lekker in de zon te zitten? Geniet u graag van de laatste zonnestralen in de namiddag onder het genot van een goed glas wijn? Of houdt u er gewoon van om lekker de hele dag in de zon te zitten en een boek te lezen? Wie doet dat nou niet? Helaas is Nederland niet het warmste land dat er is. Zo nu en dan kennen we een warme periode waarin het warm genoeg is in de tuin, maar vaak is het best fris. Dat is jammer. U moet ondanks de zon toch een jas aantrekken of zelfs binnen gaan zitten. Daar hebben wij de oplossing voor. Met behulp van enkele windschermen kunt u nog uren van de zon genieten zonder dat u het fris krijgt door de harde wind. Op www.premonta.nl vindt u een ruim aanbod van fraaie windschermen voor uw tuin. Windschermen zorgen ervoor dat u geen last meer heeft van de wind. Onze elegante producten zijn eenvoudig in uw tuin te plaatsen om bijvoorbeeld een terras af te schermen van de wind. Dit resulteert in een hogere gevoelstemperatuur waardoor u lekker zonder jas in de tuin kan blijven zitten. Onze windschermen zijn eenvoudig te bestellen en te plaatsen. De producten zijn gemaakt van aluminium waardoor ze licht van gewicht zijn. Dit maakt het verplaatsen ervan eenvoudig en voor iedereen toegankelijk. Het zou vervelend zijn als de wind alsnog langs uw windschermen waait. Daarom maken wij ook verrijdbare windschermen. Het maakt dan niet uit van welke kant de wind komt, u kunt altijd uit de wind zitten. Uiteraard zijn de schermen zo geconstrueerd dat ze stevig staan en u zich geen zorgen hoeft te maken over het eventuele omwaaien van de schermen. Wanneer u het gehele terras wilt omringen met windschermen of wanneer de wind altijd van dezelfde kant komt kunt u ook kiezen voor vaste schermen. Deze schermen staan met grote, doch elegante palen vast in de ondergrond. Dit zorgt er niet alleen voor dat ze nog steviger staan, maar ook dat ze niet meegenomen kunnen worden door buitenstaanders. Dit is ideaal voor restaurants met een terras. U wilt de verrijdbare schermen niet onbewaakt buiten laten staan in de nacht.

Goede windschermen voor een lage prijs

Wij hebben veel ervaring in het maken van de windschermen en leveren dan ook alleen maar producten van de hoogste kwaliteit. Alle producten van Premonta zijn gemaakt van ranke en elegante profielen. U hebt dus geen lompe apparaten in uw achtertuin die afbreuk doen aan het aanzicht van uw huis of van uw uitzicht. Daarnaast zorgen de slanke frames voor optimale transparantie. Immers: des te minder aluminium, des te meer glas. Ook het glas is van zeer hoge kwaliteit. Ten eerste hebt u bij onze windschermen uitsluitend te maken met veiligheidsglas. Het laatste wat u wilt is dat het glas barst of zelfs kapot gaat. Dat zou betekenen dat uw hele terras of tuin vol met glas ligt of dat er iemand gewond raakt. Ons sterke veiligheidsglas zorgt ervoor dat u veilig naast de schermen kan zitten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Zelfs wanneer er iets tegen het glas zou aanwaaien, blijft deze intact. Daarnaast is het glas van onze windschermen gepoedercoat in standaard RAL kleuren voor een mooie look. Wij zouden Premonta niet zijn als wij ook andere kleuren aan zouden bieden. Op aanvraag is zeer veel mogelijk. Wanneer u een afwijkende kleur wilt, bijvoorbeeld een die goed bij uw huis of tuin past, kunnen wij dat regelen voor u. Een andere optie is het bestikkeren van de windschermen. Denkt u bijvoorbeeld aan bloemen of vogels. Dit kan zorgen voor een natuurlijke look waardoor de schermen nog minder opvallen. Daarnaast kan bestikkeren bijdragen aan de veiligheid. Onze glazen zijn van zeer hoge kwaliteit en dus volledig transparant. Bestikkering kan voorkomen dat iemand tegen het glas aanloopt. Misschien hebt u kinderen die in de buurt van de windschermen spelen. Dan wilt u natuurlijk niet dat zij tegen het glas aanrennen. Dan kan bestikkering de uitkomst bieden.

Windschermen bestellen

Best u geïnteresseerd in onze windschermen? Op de website vindt u het gehele overzicht van onze producten. De verschillende soorten windschermen zijn uitgebreid en overzichtelijk beschreven zodat u zich op uw gemak kan oriënteren op het ideale scherm voor uw tuin of terras. Ook kunt u informatie lezen over de materialen die wij gebruiken voor het maken van onze producten. Uiteraard kunt u de schermen ook bestellen via de website. Hoe gaat dat in zijn werk?

  • Allereerst selecteert u het product van Premonta waarin u geïnteresseerd bent. Naast windschermen bieden wij namelijk ook carports en lichtstraten aan. Daarnaast kiest u het specifieke type.

  • Specificeer de maten. Wij maken gebruik van prefab producten met vastgelegde afmetingen. Hierdoor betaalt u een zeer lage prijs voor de producten. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een afwijkende afmeting. Daarnaast kiest u eventuele accessoires.

  • Kies het type levering. U kunt de producten bestellen en bij uw voordeur laten bezorgen. Daar rekenen wij transportkosten voor. U kunt de schermen ook ophalen bij ons.

  • Bestel het product.

Hebt u vragen over onze producten of over de levering? Bel dan gerust naar onze winkel voor helder en deskundig antwoord van een van onze medewerkers. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier dat op de website te vinden is.


Recent Posts
bottom of page