top of page

Prachtige windschermen


Woont u op het land of het u een grote open tuin zonder al te veel beschutting van bijvoorbeeld bomen of coniferen? Dan zijn windschermen de oplossing tijdens een winderige dag in de lente of de zomer. Want dan is het vaak wel lekker warm weer zodat u van dit weer wilt genieten zonder u druk te maken over de windstoten die af en toe de kop op steken. Dat is immers erg vervelend, zeker als u wilt gaan lezen en de krant uit uw handen wordt gerukt. Om dit te voorkomen en om bijvoorbeeld te voorkomen dat de barbecue steeds uitwaait zijn deze windschermen de perfecte oplossing voor dit probleem. Hopelijk klinkt u dit als muziek in uw oren en neemt u snel eens een kijkje of contact op via onze site premonta.nl. Geen wegwaaiende papieren en boeken van de tafel, gewoon lekker kunnen koken en elkaar kunnen verstaan doordat de wind uw woorden niet meer meevoert. We willen u graag wijzen op de vele voordelen die goede windschermen te bieden hebben. Daarnaast willen we graag de aandacht vestigen op onze website, dit is de site waar u moet wezen als u nieuwsgierig bent geworden naar deze al dan niet verrijdbare windschermen. Premonta is een bedrijf uit Twente, een onderdeel van Ter Huurne, de welbekende glasbewerkers die zorgen voor terrasoverkappingen, lichtstraten en ga zo maar door. Wij van Premonta richten ons enkel op windschermen, carports en lichtstraten en hebben daar dus echt iets moois van gemaakt, al zeggen we het zelf. Door jarenlang onderzoek te doen naar de beste methode van bouwen, de juiste keuzes van het materiaal en vele prototypes zijn we tot deze eindresultaten gekomen die u op de site niet alleen kunt komen bekijken. U kunt namelijk ook meteen overgaan tot het bestellen van een van deze windschermen, we hebben zowel verrijdbare als vaste windschermen voor u in de aanbieding.

Windschermen houden u uit de wind

Wij zijn sowieso goedkoper dan de windschermen die u in de winkel kunt kopen omdat u hier te maken hebt met een online winkel en dat heeft vele voordelen:

  • Wij hebben niet een winkel en daardoor kunnen we op dergelijke onkosten besparen zoals de huur van een pand en het personeel dat er bij komt kijken. Deze bespaarde onkosten hebben we uiteraard doorberekend in onze verkoopsprijzen zodat ook u hier de vruchten van kunt plukken.

  • Bij ons kunt u het hele jaar door, 24 uur per dag uw bestelling komen maken en u hoeft daar niet eens de deur voor uit te gaan. Breng een bezoekje aan onze website: premonta.nl en kies uw windschermen uit die het beste passen bij u in de tuin of op het terras van uw restaurant.

  • Wij leveren aan huis en dit doen wij al binnen enkele dagen. Hier zijn geen bezorgkosten aan verbonden dus de prijs die u ziet op de site is de prijs die u uiteindelijk moet betalen na het maken van een bestelling. wij bezorgen overigens met onze eigen bezorgservice dus u krijgt niet te maken met derden.

Doordat wij enkel een magazijn hebben en we in het groot kunnen inkopen krijgen we korting op die bestellingen zoals het materiaal waar we onze windschermen van maken. Daardoor kunnen wij onze verkoopsprijzen nog lager houden en dat hebben we dan ook zeker gedaan zodat ook u hiervan kunt profiteren in de vorm van aantrekkelijk geprijsde windschermen. Dat klinkt u ongetwijfeld als muziek in de oren want verplaatsbare windschermen zijn in Nederland een welkome aanvulling op uw tuinmeubilair. Ga naar de site en kies uw windschermen uit. Maak een keuze tussen de vaste of de mobiele en geef aan hoe uitgebreid u het wilt hebben. Ga dan naar het volgende scherm. Vul daar al uw gegevens in zoals uw naam, het adres en waar het afgeleverd moet worden en uw contactgegevens. U kunt zelfs het tijdstip aangeven waarop u de bestelling wilt ontvangen. Vervolgens klikt u op de betaalwijze. Dit kan met behulp van PayPal, iDEAL of met behulp van uw credit card. En dat is alles, zo eenvoudig is online bestellen nu eenmaal. U hoeft dan alleen nog maar op de pakketservice te gaan wachten en dat zal nooit lang duren. U kunt er gerust vanuit gaan dat u de windschermen binnen een week thuisbezorgd krijgt. En dat zonder enige extra bezorgkosten.

Kijkt u ook eens naar onze andere producten op de site

Hebt u nog vragen over de windschermen? Wij begrijpen ook wel dat het een flinke aankoop is en dat u daarom toch nog even de kat uit de boom wilt kijken. Daarom is er ook de showroom die vrijwel alle dagen van de week geopend is. Als u een afspraak maakt van te voren, dan kunnen wij u rondleiden en krijgt u van ons een kopje koffie. Als u hier allemaal geen tijd voor hebt, dan kunt u ons mailen of opbellen als u nog vragen hebt over de windschermen. Deze gegevens vindt u terug op onze site en u kunt er van op aan dat we altijd zo snel mogelijk contact met u opnemen. Windschermen zijn een waardevolle aanvulling in uw tuin of op het terras van uw restaurant. Uw bezoekers zullen het zeker waarderen om niet in de volle wind te hoeven zitten. Dat eet, praat en leest wel zo prettig. Deze investering hebt u dan ook in een handomdraai terugverdiend. We horen van u!


Recent Posts
bottom of page